Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija može pružiti siguran i povjerljiv prostor za istraživanje emocija te razvijanje novih i uspješnijih strategija suočavanja s nepoznatim i stresnim situacijama. Pomaže nam u upoznavanju sebe samih te boljem prepoznavanju svojih i tuđih potreba. Ona vodi ka stjecanju samosvijesti i poboljšanju sveukupnog mentalnog blagostanja. U transakcijskoj analizi, cilj terapije je širenje vlastite autonomije, što podrazumijeva osvještavanje vlastitih resursa te mogućnosti slobodnog izbora u različitim životnim situacijama. U PsihoKreaciji individualna psihoterapija se odvija u Zagrebu uživo ili online.

Cilj psihoterapije je pomoći klijentu da otkrije dijelove svog života kojeg ne živi i dati mu prostora da odluči da li ih želi živjeti.

Hans C. Cohn
Srce u obliku puzzle i ruka koja ga sastavlja. Slika predstavlja važnost prihvaćanja emocija i podrške što je jako važno u individualnoj psihoterapiji u Zagrebu.
Image by Mohamed Hassan from Pixabay

Dogovorite besplatni uvodni termin!

Uvodni termin se odvija online, traje oko 30 minuta te je besplatan. Služi za upoznavanje, pitanja te dogovore oko budućeg zajedničkog rada.

Ostali daljnji termini se mogu dogovarati online ili uživo!

Individualna psihoterapija uživo odvija se u Zagrebu.

Ostale detalje potražite na:

Individualna psihoterapija u Zagrebu

U PsihoKreaciji radimo po principima transakcijske analize, suvremenog psihoterapijskog pravca koji se primjenjuje diljem svijeta. Više o transakcijskoj analizi i njenim alatima možete saznati na linku.

Individualna psihoterapija može biti jako korisna i učinkovita za različita životna područja. Česte teme na kojima se radi tijekom psihoterapije su:

  • podrška u stresnim i izazovnim životnim situacijama
  • rad na odnosima s bliskim osobama te postavljanje zdravih granica prema drugima 
  • jačanje samopouzdanja i samopoštovanja te asertivno zauzimanje za sebe u različitim životnim okolnostima 
  • podrška u donošenju odluka u izazovnim situacijama poput promjene karijere ili preseljenja u novu okolinu
  • bolje razumijevanje vlastitih emocija i potreba u odnosima s drugima
  • osvještavanje novih strategija nošenja sa stresom u različitim životnim okolnostima
Stablo s 5 različitih bolja koje predstavljaju krošnju. Slika simbolizira različita područja rada u individualnoj psihoterapiji u Zagrebu.
Image by Rosy from Pixabay
Scroll to Top