PsihoKreacija

Mjesto za promjenu te osobni rast i razvoj

Imamo resurse da budemo sretni i zadovoljni te da živimo punim plućima, a često smo sami sebi najveći neprijatelji. Koliko puta smo se ulovili da se osuđujemo, kritiziramo i okupiramo s negativnim mislima? Da se proganjamo zbog neke pogreške? Koliko puta nam život nije bio dovoljno dobar jer nešto nije bilo savršeno? Uvijek je tu barem neka sitnica koja nije išla po planu i zbog koje izmiče zadovoljstvo. Koliko puta smo čekali da nas netko spasi, ali to se nije dogodilo? Drugi kao da ne razumiju naše želje i potrebe.

Često je za veću kvalitetu života potrebna promjena u načinu razmišljanja i djelovanja te preispitivanje određenih uvjerenja koje nosimo od djetinjstva. Promjena je put prema osobnom rastu i razvoju na kojem otkrivamo vlastite potencijale i snage te otpuštamo ona uvjerenja i postupke koje nam ne daju zadovoljstvo i korist. Za promjenu i osobni rast i razvoj je potrebna hrabrost, a ona je lakša kada imaš odgovarajuću podršku.

PsihoKreacija je zamišljena kao mjesto gdje ćete se osjećati sigurno i prihvaćeno, mjesto gdje ćete moći izraziti svoje emocije te bolje upoznati sebe i vlastite potrebe. Svima nam treba jedan mali kutak svemira gdje nas nitko ne osuđuje i gdje možemo biti iskreni. Kutak u kojem možemo dobiti podršku. Neka to vaše mjesto bude PsihoKreacija.

Misija 

Misija PsihoKreacije je pružiti podršku svojim klijentima da osvijeste svoje snage, da kontinuirano osnažuju sebe i jačaju psihološku otpornost na stresne situacije te otkrivaju i mijenjaju neproduktivna i ograničavajuća uvjerenja koja ih koče u njihovu napretku. Naše tijelo, psiha i um su naši najbolji resursi koje posjedujemo. 

Most preko rijeke ispod neba s bijelim oblacima, sa šumom u pozadini. Slika simbolizira promjenu, osobni rast i razvoj što je misija PsihoKreacije.
Image by esudroff from Pixabay

Učini sebe sigurnim mjestom uz stručnu podršku, jer je to najbolji dar koji si možeš dati. 

Mirna Ćaćić

Hvatač snova, u pozadini zalazak sunca. Slika simbolizira snove koji su nesvjesni put do promjene, osobnog rasta i razvoja što je vizija u PsihoKreaciji.
Image by Orange Fox from Pixabay

Vizija 

PsihoKreacija je pružatelj usluga iz područja mentalnog zdravlja gdje se poseban naglasak stavlja na kvalitetu, inovaciju te strukturiran pristup prilagođen svakome klijentu. Usluge su dostupne na hrvatskom, engleskom i španjolskom jeziku, online i uživo. 

 

Scroll to Top